custom design project BIC luxury handtuft

Op zoek naar een luxueus tapijt of vloerkleed? B.I.C.-Carpets is internationaal erkend voor het creëren van kwaliteitsvolle prachtige tapijten wilton geweven tapijten handgetufte tapijten contract tapijt vliegtuig tapijten . Wij tillen uw project naar een hoger niveau door een betekenisvol ontwerp dat ook voldoet aan de milieu standaarden. Met oog voor detail en maatwerk op verzoek.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen, een esthetische benadering van materialen gecombineerd met een strikte naleving van de ecologische vereisten. 

Flexibiliteit

B.I.C. carpets heeft zich geëngageerd om een op maat gemaakte, individuele service te verlenen, die waarde biedt aan zijn klanten over de hele wereld. De zoektocht naar nieuwe mogelijkheden in garens, weefstructuren en kleuren maakt deel uit van de dagelijkse activiteiten.

Duurzaamheid

Jaren van vakmanschap hebben geleid tot onze keuzes van natuurlijke en duurzame materialen om een product te leveren dat een leven lang mee kan gaan. De missie van ons bedrijf is om de ‘bekende expert in creatieve en high-end oplossingen voor geweven vloerbedekking’ te zijn.

NIEUW IN ONZE COLLECTIES

Eden & Cilou

Met deze nieuwe collecties verbinden we mensen en ruimtes meer dan ooit tevoren. Wilt u een luxueuze uitstraling voor uw interieur? Sluit dan geen compromissen en neem alleen genoegen met de hoogste waarden.

Met eden & Cilou kiest u voor schoonheid en duurzaamheid in één tapijt.

meer lezen

MEDIA

Referenties