Ultra lichtgewicht vliegtuigtapijt

Een nieuw ultra licht gewicht tapijt voor vliegtuigen wordt geïntroduceerd.
B.I.C.- Carpets zet de eerste stappen met een revolutionair tapijt. Dit tapijt heeft een aanzienlijk
verschil in gewicht ten opzichte van standaard tapijt. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke garens
(100% gerecycleerde inhoud) terwijl ze toch optimale technische prestaties en een uitstekende
duurzaamheid.

B.I.C. is zich bewust van het steeds veranderend landschap en heeft nagedacht over innovatieve oplossingen om aan de wensen van de klant te beantwoorden door tapijten een vernieuwde look te geven en de sterkte en duurzaamheid van de producten te verhogen.

We hebben bijkomende testen uitgevoerd aangaande het brandgedrag, de antistatische levels, kleur & uiterlijk van de oppervlakte om veranderingen in textiel vloerbedekking te gaan bepalen. Naast ultra lichtgewicht bekledingen, die geen tapijt zijn, zijn deze ultra lichte vliegtuigtapijten bestand tegen hardnekkige vlekken, en kunnen ze vuil en stof absorberen.

BIC Carpets heeft hard gewerkt aan het ontwikkelen van deze nieuwe programma’s en willen luchtvaartmaatschappijen helpen met brandstofverbruik besparingen die resulteren in een lagere CO2-uitstoot en die zich richten op kostenefficiëntie door brandstof te besparen.”
Door gebruik te maken van BIC Ultra Light Weight vliegtuigtapijt besparen luchtvaartmaatschappijen niet alleen geld op brandstof, maar ook op de aankoopprijs van luchtvaarttapijt.

B.I.C.-Carpets is een ISO 9100 gecertificeerd bedrijf.