Creëer jouw uniek tapijt

Het B.I.C. Designbook

In de wereld van interieurontwerp staan individualiteit en persoonlijke expressie voorop. Met onze innovatieve aanpak bieden we je de mogelijkheid om je interieur naar een heel nieuw niveau te tillen. Dankzij onze designs ben jij de ontwerper en wordt jouw ruimte het canvas.

Stel je voor dat je door ons designboek bladert, dat boordevol staat met een gevarieerd aanbod aan boeiende patronen en designs. Elke pagina heeft het potentieel om je ruimte te transformeren. 

“Kleuren zijn het palet waarmee je jouw ontwerp schildert”

Of je nu kiest voor rustgevende pasteltinten om een serene sfeer te creëren of voor levendige tinten om energie toe te voegen, de keuze is aan jou. Ons kleurenspectrum is net zo grenzeloos als jouw verbeelding, zodat je je tapijt perfect kunt afstemmen op je bestaande inrichting of het kunt laten opvallen als een opvallend stuk.

Maar dat is nog niet alles – de materiaalkeuze voegt nog een extra laag toe aan je creatie. Verdiep je in texturen die variëren van wol tot lyocell en meer. Laat je tapijt niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een traktatie voor je voeten, met een tactiele ervaring die is afgestemd op jouw voorkeur.

Jouw ruimte verdient jouw verhaal te vertellen en onze designs zorgen ervoor dat elke kamer een hoofdstuk wordt in jouw verhaal. Dus laat je creativiteit de vrije loop en je verbeelding de vrije loop. 

Zelf aan de slag met het designbook

Met ons designboek als leidraad zijn de mogelijkheden grenzeloos
en het eindresultaat is een uniek tapijt dat niet alleen deel uitmaakt van je ruimte,
maar ook van jou.