Nieuwe BIC collectie Miro

We streven ernaar om uw interieurproject naar een hoger niveau te tillen door een zinvol ontwerp dat ook voldoet aan de milieustandaarden.

Wist je dat als we zo blijven leven en verspillen, er in 2050 meer vervuiling in de oceaan zal zijn dan vissen? Tijd voor actie!
Bij BIC Carpets streven we ernaar om te voldoen aan de milieuvoorschriften die de gezondheid en veiligheid van onze planeet beschermen.

De MIRO-tapijten maken deel uit van een hernieuwde eco-verantwoordelijke mentaliteit, om deze planeet een veilige haven te houden voor deze generatie en de anderen die komen. Bovendien voelt de perfecte mix van wol en katoen zacht aan de voeten en maakt je interieurproject af met een warm element.

Beschikbare kleuren

1610 almond

1750 warm grey

3840 aqua

3810 silver

5212 terracotta

3890 champagne

1547 storm grey

1870 white

Wol en katoen: een perfecte mix

Wol is een 100% natuurlijke grondstof en is een volledig hernieuwbare vezelbron, aangezien schapen elk jaar een nieuw vlies produceren.

Gemaakt van de katoenplant, is katoen een hernieuwbare & milieuvriendelijk natuurproduct dat eenvoudig te produceren en ongelooflijk veelzijdig is. Katoenvezels zijn zacht, sterk en houden kleurstoffen zeer effectief vast.

Katoenen vloerkleden zijn uiterst comfortabel en geven een geweldig gevoel en warmte aan uw interieurproject. Ze zijn geschikt voor elke woonomgeving.