Behind the Scenes of Our Spring Photoshoot

Een blik achter de schermen

We hebben een locatie gekozen die de essentie van BIC Carpets perfect belichaamt: Tijdloze elegantie. Een interieur dat je inspireert om je eigen leefruimte te verheffen tot het huis van je dromen.

Nieuwe kleuren – Eden

Een mooie omgeving maakt ons gelukkiger, productiever en creatiever. Upgrade je thuiswerkervaring met een stijlvolle toevoeging zoals ons Eden vloerkleed. Dit laagpolige ontwerp combineert schoonheid naadloos met duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor je thuiskantoor.

Een nieuwe collectie: Timaru

Ons prachtige nieuwe Timaru collectie is de ultieme blikvanger in de woonkamer. De details van dit prachtige ontwerp zijn geïnspireerd door breitechnieken. Timaru is geweven van ongeverfde wol, met prachtige natuurlijke kleurvariaties die elk interieur tot zijn recht laten komen.

Nieuw – Fuse

De hoogpolige Fuse, ontworpen in een eigentijdse organische vorm, straalt een gezellige en knusse sfeer uit die uitnodigt om urenlang bij de open haard door te brengen. De pluche textuur voelt heerlijk aan onder blote voeten en verandert je leefruimte in de favoriete plek voor het hele gezin.

In de kijker – Nautilus

Een subtiele katoendraad weeft door de natuurlijke wolstructuren die de nautilus uitbeeldt. Gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, weerspiegelt dit tapijt de natuur zelf.

Nautilus is geïnspireerd op de vormen en schoonheid die in de natuur te vinden zijn. Natuurlijke materialen zoals wol en organisch katoen worden gebruikt om een product te creëren dat zowel mooi als duurzaam is.

In de kijker: collectie Tosh

Wie zegt dat gangen saai moeten zijn? We kozen ervoor om deze ruimte aan te kleden met ons Tosh tapijt in een ronde vorm en ton sur ton kleur, waardoor de ruimte meteen een serene en elegante sfeer kreeg.